Ik weet niet hoe jullie soep maken, maar bij mij gaat dat meestal op dezelfde manier:
- stoof groenten
- voeg water toe
- voeg bouillonblokjes toe als het water kookt
- laat even doorkoken
- mix
- smul !
Vorige week las ik bij haar dit bericht.
Soep maken van geroosterde champignons?
Zou het roosteren van die champignons een meerwaarde betekenen?
Ik probeerde het uit. En ik moet zeggen, geen flauw idee of het aan het roosteren of niet ligt, maar de soep is zeer lekker.
Alweer iets nieuws geleerd !
:-)
Dankjewel Lien.
En wat zij niet durfde, durf ik wel... een foto...
Aja. Bijna vergeten... Bij gebrek aan selder gebruikte ik courgette. Werkt ook prima !
Vanavond ben ik aan de beurt!
BeantwoordenVerwijderenSucces ! Eigenlijk zouden we dan een vergelijkende studie moeten maken hé...
BeantwoordenVerwijderenJij moedige vrouw ;-) (de mijne zag er hetzelfde uit trouwens). Fijn dat het gesmaakt heeft!
BeantwoordenVerwijderenMmm, die geur dat dat moet geven, ik kwijl nu al! ;)
BeantwoordenVerwijderenZe is inderdaad zeer lekker!
BeantwoordenVerwijderen