Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


dinsdag 10 juni 2014

Foto Challenge 23/52

Als maandag ook een beetje zondag is, dan ben ik op dinsdag nog op tijd om mijn deadline van maandag te halen... :-)
Soms is het leven mooi als je het goed kan uitleggen...

Mijn inzending deze week is een foto van mijn vroegere lagere school.
(Ben ik trouwens de enige die het soms wel moeilijk begint te vinden om nog inspiratie te hebben voor de fotochallenge? Ik woon natuurlijk niet in de prachtige Kempen of het wonderschone West-Vlaanderen, maar wil natuurlijk ook niet onderdoen.)Toen ik er naar school ging, woonden er nog effectief nonnetjes in dit gebouw. De eigenlijke school ligt erachter, op de foto zien jullie 'het klooster'. Het gebouw is nu volledig vervallen (de nonnetjes wonen nu in de pastorie aangezien ons dorp geen eigen pastoor meer heeft.). Er zijn plannen voor een nieuw gebouw als uitbreiding van de kleuterschool. Een datum is er nog niet. Vermoedelijk toch niet meer voor dit jaar... :-)

Nostalgie nostalgie... wat hou ik er toch van !

Prettige korte werkweek allemaal.

3 opmerkingen:

 1. Zonde dat dit gebouw waarschijnlijk zal afgebroken worden. Ik hou ervan, de hoge plafonds, de ramen en deuren, misschien lambriseringen aan de muur, het symmetrische,...
  Als je dit huis in de helft splitst is het net het huis waar ik opgroeide...ook nostalgie voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Ik denk dat het echt niet meer te redden is hoor. Het kan dik 10 jaar geleden zijn dat ik er binnen ging, het stond toen al leeg en in zeer slechte staat. Momenteel denk ik niet dat je er nog echt veilig kan in rondlopen.

   Verwijderen
 2. Heel leuk zo'n oude gebouwen. Nostalgie... nog leuker.

  BeantwoordenVerwijderen