Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


woensdag 3 december 2014

Eindelijk....


Een hele tijd geleden kreeg ik van Webprint.nl de vraag of ik één van hun producten wou testen en daar mijn mening over geven.

En ja, ik was wel enthousiast, want mijn mening geven, dat doe ik nu eenmaal graag. Maar om dan zomaar om het even wat te laten printen, da's ook verspilling.

Dus duurde het een tijdje voor ik wist wat ik wilde.
En het werd een foto op hout.
Van mijn laatste reis nu liet ik al een foto printen (later meer) en bij webprint.nl bestelde ik een foto van de vorige reis naar Nepal.

Dit is het resultaat:

 
In tegenstelling tot de foto die ik paar dagen ervoor ontving van een concurrent, heb je bij deze print effectief het gevoel dat je ook écht een print op hout krijgt. Ik koos voor de whitewash-uitvoering, waardoor je niet echt de houtprint ziet (zou storen bij deze foto dacht ik) maar wel een mooie ruwe afwerking krijgt. 

De foto hieronder is niet echt scherp, maar zo ziet het er van opzij uit...
 
Misschien verf ik de zijkanten later nog wel wit, maar ik kan me wel voorstellen dat er vele mensen deze natuurlijke afwerking ook mooi vinden. Het resultaat is echt wel puur en zonder nonsens.

Ik ben in alle geval wel fan. Er komen ongetwijfeld nog foto's op hout. Tot ik er voldoende heb om de slaapkamer verder te decoreren met heel wat vakantieherinneringen.

Heb je nog vragen over webprint, mail me gerust!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten