Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


zondag 22 december 2013

Belofte maakt schuld: mijn eerste give - away.

Zoals je gisteren hier kon lezen, won ik haar fantastische give-away.
Nu had ik me voorgenomen dat als ik via een blog eens iets zou winnen, dat ik dan ook zelf een give-away zou doen. Nu kwam dat moment wel veel sneller dan gedacht, maar zoals de titel van deze post zegt: belofte maakt schuld.
Daarom mijn plan...
Ik heb niet direct een kant en klaar idee liggen om weg te geven. Dus waarom werken we niet gewoon op aanvraag:

Degene die het leukste realiseerbare idee heeft, die wint. 

(zelf had ik een schilderij of tekening op aanvraag in gedachten, maar wees gerust vrij om een andere suggestie te doen...)

1... 2... 3...
Laat jullie gaan en shoot !

 

6 opmerkingen:

 1. Ik zou die houtskooltekening van bomen wel een leuk idee vinden om weg te geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aangezien mijn vriendinnen er maar op blijven hameren dat ik meer kleur moet dragen en ik jouw cirkelsjaal echt wel tof vond... een gekleurde cirkelsjaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, een nieuwe volger meldt zich aan. Alleen kan ik me niet aanmelden met google reader. Misschien kan je dat er nog bijzetten in je rechterkolom? Ik zou graag meedoen met je give away. Aangezien ik absoluut niet kan tekenen, zou een tekening/schilderij wel echt leuk zijn. Misschien een kopie van mijn labeltje? Dan zou ik het kunnen gebruiken om er postkaartjes en papieren labeltjes van te maken... :) (niet dat ik het groots zie, zenne) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wou gaan voor de colsjaal (ik ben namelijk verslaafd aan die dingen en hier liggen voorlopig enkel nog maar gebreide exemplaren). Maar deze werd al voorgesteld door iemand. Dus, dan kies ik voor het mandje krokantje.. Wij gaan in het nieuwe jaar samen wonen en een broodmandje hebben we nog niet. (Het boek heb ik ook niet, dus kan ik het niet zelf maken) Je zou mij (ons) er dus heel gelukkig mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kon ik nog mee doen? Ik zag het gave schilderij dat je voor je zus maakte, zoiets zou ik zeker willen winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meedoen kan tot middernacht. Je maakt dus zeker nog kans...

   Verwijderen