Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


woensdag 23 juli 2014

Nog een binnenkijker (die eigenlijk een buitenkijker is...)

Ik heb zo'n nieuwe hobby. Spullen kopen in de kringloop (of elders) met dan het idee die op te knappen / op te fleuren / een nieuwe look te geven. Helaas zit er vaak een hele tijd tussen idee en effectieve uitvoering. Een concrete deadline helpt meestal wel. En met een feestje op komst (later daarover meer) gaf ik de nieuwe tuinbank een make-over.

 

De bank werd ooit door iemand zelf gemaakt denk ik en in het voorjaar kocht ik hem voor amper €15 in de kringloop. Je kan de rugleuning in hoogte verstellen.
Een oude matras van mijn grootmoeder werd overtrokken met een leuk geel stofje dat ik ooit op een stoffenspektakel kocht (in functie van een ander bedacht project dat nooit werd uitgevoerd...). De achterzijde in groen wegens ontbreken van een groot genoeg stuk gele stof, maar hey, ik vind dat het wel iets heeft, zo'n streepje fris groen.
Ook de oranje kussens maakte ik zelf. Ik gebruikte deze tutorial. Dat ging niet zo vlot. (Al lag dat zeker niet aan de kwaliteit van de uitleg, maar eerder aan mezelf.)  In ritsen plaatsen kan duidelijk nog geoefend worden...
De andere kussens zijn gewoon gekocht. (Wit uit ikea en de bloemetjes uit Hema.)

En nu lekker relaxen zeker? 
:-)
Geniet van de zon !!!     

9 opmerkingen:

 1. Very nice ! Let the summer rule from now on.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan. Het is een vrolijke, zonnige, zomerse tuinbank geworden.

  Mocht ik er zo eentje staan hebben, ik kwam er niet meer uit ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geslaagd project!
  Ik ben trouwens een sterke voorstander van het hergebruik van oude spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeps. Die spullen hebben vaak extra charme hé. En het helpt de afvalberg te verkleinen. Ik ben zelf ook steeds meer fan.

   Verwijderen
 4. Super! Zeer uitnodigend! ;-) :-) Hier nog van date: ben zelf kringwinkel/rommelmarktfan: een kist en bureautje, plus een zetelke: zelf geschilderd et voila, gelijk nieuw, lekker 'niewerwets'!

  BeantwoordenVerwijderen