Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


woensdag 18 december 2013

Cirkelsjaal

Zondagavond ontdekte ik dat ik een uitnodiging bij een ex-collega op maandagavond helemaal vergeten was... Aj ! En ja, een mens kan niet met lege handen aankomen, dus besloot ik tijdens mijn middagpauze het fantastische mandje (recept 19) uit het boek Zo Geknipt! te maken. U beseft natuurlijk dat dit een geheel onrealistisch plan was. Het zou wel niet mijn eerste mandje zijn, maar klaar over de middag... Tja.
Eens middag aangebroken werd overgeschakeld op plan B. Ongeveer 1u tijd... Een cirkelsjaal... da's realistischer. Had ik ook al eerder gemaakt, dus geen tutorial meer nodig. (ahum... :-))


Het stofje kocht ik voor mezelf en groot was dan ook de ontgoocheling dat de lap stof niet groot genoeg zou zijn voor 2 sjaals... Toch werd de sjaal gestikt.

De afmetingen zocht ik echter niet voldoende op, want na afwerking bleek dat de sjaal maar heel nipt twee keer rond het hoofd kan gedraaid worden. 


Voordeel daarvan is dat hij geheel bij toeval wel de perfecte lengte heeft om gewoon zo rond je nek te hangen. En u raadt het al, waar hangt de sjaal vandaag...

Rond mijn eigen nek ! :-)
De vriendin, die kreeg een flesje wijn en was ook daar zeer blij mee...

Stofje komt van het stoffenspektakel.

3 opmerkingen:

  1. Toffe sjaal! Ik wou dat ik zo handig was dat ik dat snel in een uurtje in mekaar kon steken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :-) Reageren op mijn give-away hé lien en wie weet maak ik dan wel iets voor jou...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, dit had ik dus niet gelezen toen ik mijn reactie op je give-away postte.

    BeantwoordenVerwijderen