Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


maandag 23 december 2013

Vrolijke kerst !

Kersttijd is pakjestijd...

 


En het tweede jaar op rij dat de zus, de schoonbroer en ik samen voor alle pakjes zorgen. Vroeger hadden we zo'n briefje-treksysteem maar toen dat te moeilijk werd (families groeien nu eenmaal), zijn we overgestapt op die nieuwe traditie. Best wel fijn als alle familieleden je centjes sturen om voor hen een pakje te kopen.
:-)En voor het eerst (want ik droomde daar toch al lang van) is het me ook effectief gelukt om alle pakjes assorti in te pakken. Voor andere mensen misschien heel erg banaal, maar ik ben er superblij mee ! Allemaal samen komt het wat slordig over, maar apart gezien vind ik de pakjes best wel mooi.

 


Elk familielid kreeg bovendien de opdracht twee kernwoorden door te sturen waaraan zijn of haar pakje moest voldoen. Er waren evidente dingen als 'gezellig' en 'kleurrijk' en 'muzikaal', maar hopelijk brengen ook de pakjes met kernwoorden als 'intens boeiend' en 'speels' wat leven in de brouwerij... (Denk gerust zelf eens na wat u zou kopen met zo'n kernwoorden als tip...)

Elk pakje kreeg zijn nummer en morgen (ik ben nu eenmaal een last-minute-vrouw) maken we nog een spelbord zodat elk pakje op een leuke manier bij de juiste persoon kan belanden.


Vertel het niet verder, maar pakje 19... da's voor mij ! :-)


Prettige kerst allemaal !!!!

PS: Wil je zelf ook een pakje, dan kan je nog altijd meedoen met mijn give-away...

2 opmerkingen:

  1. Wreed schoon assorti! Fijne Kerst! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zie ik daar aan de muur hangen? :-p Prettige eindejaarsperiode!

    BeantwoordenVerwijderen