Laat je een berichtje achter? Dat vind ik zeer fijn...


vrijdag 27 december 2013

Secret Santa : geven en krijgen...

Zoals u al eerder kon lezen schreef ik me in voor de Secret Santa van Tess.

Gisteren viel het pakje in de bus. Het is te zeggen: werd het pakje door de postbode door de te smalle spleet gewurmd. Envelop overleefde het niet, maar de inhoud gelukkig wel:Knap opzoekwerk van Tine !, want ergens vermelde ik wel eens op het weide web dat ik graag zo'n stempeltjes van Hema wilde... Dankjewel Tine !!! Ook de tas en het kleine ritstasje ga ik zeker gebruiken. Toevallig is 'minder plastic' één van mijn goede voornemens voor 2014.

 

En dan nu wat ik zelf verstuurde. Ik kreeg nog geen bericht dat het is aangekomen, maar aangezien het sinds maandag al op de post ging, vermoed ik dat het wel veilig is het met jullie te delen. 
(Geduld is voor alle duidelijkheid niet mijn beste kwaliteit...)

Mijn pakje zou naar Larissa gaan. Haar blog is niet zo uitgebreid, maar gelukkig was er een pinterest-bord met de simpele titel 'verlanglijstje'. Daar koos ik dus de kerstkoekjesvormpjes van Dille & Kamille uit in de hoop dat ze die ondertussen nog niet zelf gekocht had. En koekjes, die horen natuurlijk in een mandje. Dus maakte ik het Mandje Krokantje uit Zo Geknipt!. Heerlijk recept hé. Eenvoudig om te maken en toch een mooi resultaat...

De blog van Larissa gaat over het feit dat ze een marathon wil lopen voor haar 30ste. Best wel moedig vind ik dat. Ik werd dit jaar zelf 30 en haakte af ergens rond 7 km lopen. Al is het plan ook nooit een marathon geweest hoor... Wees gerust :-).

Maar goed... Een marathon lopen, als dat lukt, dan mag daar een serieus glas op gehoffen worden. Om het feest te versterken maakte ik bijpassende onderzettertjes...
 

Het idee haalde ik hier. Maar ik maakte er natuurlijk mijn eigen ding van...

Hopelijk is Larissa er blij mee.

Ik was alvast blij met mijn Secret Santa. Zeker voor herhaling vatbaar... 

Tot volgend jaar !

5 opmerkingen:

 1. Oh, maar het kwam niet van Joke. Het kwam van mij. We bloggen met vier bij de Paspelpoezen. :)

  Blij dat je het leuk vond. En oh, die "Hallo", snap je die? Kwestie van àltijd een goeiedag gezegd te hebben, al was het maar via jouw tas. Zoals je enkele berichten eerder blogde. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai seg. Weeral eens afgang. Ik had het kaartje nochtans wel goed gelezen. Maar ja. Namen die gaan in mijn hoofd wel dikwijls eens een ander leven leiden. Goed dus dat je er me op gewezen hebt. 't Is aangepast! En nee, de Hallo had ik nog niet door. Ik zeg namelijk altijd letterlijk 'goeiemorgen' of 'goeiedag' tegen de mensen. Fijne link wel. 'k Ga er nu extra lopen mee pronken. Bij wijze van extra goeiedag. :-) Dankjewel hé ! En sorry voor het naamfoutje...

   Verwijderen
  2. Geen probleem... ik ben zelf slecht in namen. :) Bedankt om het aan te passen!

   Die genaaide tekst op de onderzetters is trouwens zo mooi gedaan!

   Verwijderen
  3. Kunstje van de machine hé... :-)

   Verwijderen
 2. Jij hebt super leuke dingen gekregen :) ik zou heel blij zijn als ik jou was! (toch leuk hé, die secret santa!) Jij hebt trouwens ook hele mooie dingen gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen